Održan RCDN webinar

Regionalna mreža za razvoj kapaciteta (RCDN) organizuje niz webinara na temu Upravljanje projektnim ciklusom (PCM), s naglaskom na monitoring i evaluaciju. Cilj ovih webinara je pružiti pomoć i podršku partnerskim organizacijama da nauče proces PCM-a, te da poboljšaju vještine izvještavanja u okviru implementacije RCDN projekta.

U okviru projekta “Regionalna mreža za razvoj kapaciteta (RCDN) za usluge vodosnabdijevanja, odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda” putem video linka danas, 18. juna 2020. godine održan je treći u nizu webinar na temu “Kako organizovati webinar”.

Glavni cilj bio je upoznati organizacione zahtjeve neophodne za implementaciju webinara. To su se, prije svega, misli na bolje razumijevanje organizacionih detalja koji se odnose i na administraciju, ali na i na potrebe instruktora, te da se generalno poboljša znanje u smislu implenetacije webinara.

Učesnici su bili instruktori / koordinatori u udruženjima lokalne samouprave, te predstavnici udruženja vodovodnih preduzeća iz zemalja zapadnog Balkana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.