Saniran kvar u Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića

Danas, 10. septembra 2019. godine oko 13,00 časova došlo je do oštećenja magistralnog cjevovoda Ø 350 mm i sekundarnog cjevovoda Ø 80 mm u Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića. Navedeni kvarovi, izazvani radom trećeg lica, doveli su do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima naselja Starčevica i Obilićevo, kao i do pojave mutnoće na slavinama kod potrošača u velikom dijelu grada u prvoj visinskoj zoni.

Nakon dojave, ekipe Vodovoda su izašle na teren i u 13,30 časova pristupile otklanjanju kvarova. Radovi su završeni večeras u 21,00 čas. Nakon popravke cjevovoda izvršeno je ispiranje mreže. Izbistrena voda na slavinama kod potršača garantuje kvalitet zahtjevan Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Ovim putem molimo naše potrošače da se u slučaju zapažanja mutnoće vode na slavinama obrate nadležnim službama u Vodovodu Banja Luka na sljedeće brojeve: 051-413-484 i 051-413-190.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.