Novoizgrađeni cjevovodi u Drakuliću i Motikama

“Vodovod” a.d. Banja Luka nastavlja s aktivnostima na izgradnji vodovodne mreže u dijelovima grada gdje je to neophodno. Tokom mjeseca septembra radovi su izvođeni u naseljima Drakulić i Motike.

Sekundarna vodovodna mreža u Ulici Brkovića put koja se nalazi u Motikama i naslanja se na naselje Drakulić gradila se u periodu 03-27. septembra 2021. godine. Dužina mreže je 1125 metara, a profil cijevi koji je ugrađen je 110 mm. U utorak, 27.09.2021. godine ekipe Vodovoda su izvodile radove na ispiranju i spajanju novoizgrađenog cjevovoda na vodovodnu mrežu. Radovi su investicija “Vodovoda” a.d. Banja Luka i njihova vrijednost iznosi 90.740 KM. Drugi sekundarni cjevovod koji se u septembu gradio nalazi se u ogranku Ulice 7. februara u Drakuliću i njegova dužina iznosi 340 metara, a profil cijevi je 110 mm. Ovo je, takođe, investicija “Vodovoda” a.d. Banja Luka čija je vrijednost 17.790 KM. Izgradnjom sekundarnih cjevovoda stiču se uslovi da domaćinstva koja se nalaze na pomenutim lokacijama trajno i kvalitetno, u skladu s tehničkim propisima, riješe pitanje vodosnabdijevanja.

Danas, 29. septembra 2021. godine tokom izvođenja radova spajanja na vodovodnu mrežu moguće su povremene obustave u vodosnabdijevanju, te stoga molimo stanovnike naselja Drakulić za razumijevanje.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.