”Vodovod” a.d. resertifikovan po standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i HACCP sistem menadžmenta

U proteklom periodu je izvršena redovna ocjena statusa implementacije sistema menadžmenta prema zahtjevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i HACCP u ”Vodovod” a.d. Banja Luka, od strane ovlaštenih eksternih auditora, te su dodijeljeni novi sertifikati po navedenim standardima za oblast proizvodnje i distribucije vode za piće, sakupljanja i odvođenja otpadnih voda, od strane sertifikacionog tijela ’’TÜV SÜD Management Service GmbH’’ MÜNCHEN.

Ovo je rezultat prije svega aktivnosti Vodovoda koji svoje poslovne ciljeve  ostvaruje kroz primjenu integrisanog sistema upravljanja procesima, a koji se sastoji od sistema upravljanja kvalitetom, sistema upravljanja zaštitom životne sredine i bezbjednosti vode za piće, a sve to uz punu odgovornost prema prirodnim resursima, životnoj sredini i zdravlju ljudi kroz osiguranje kvaliteta svojih usluga.

Ove ciljeve Vodovod  ispunjava zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u obavljanju svoje djelatnosti, stalnom angažovanju na širenju vodovodne i kanalizacione mreže, te optimalnom angažovanju raspoloživih resursa.

certifikat1 certifikat2 certifikat3

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.