Vodovod Banjaluka proslavio krsnu slavu

U utorak, 14. januara 2020. godine, “Vodovod” a.d. Banjaluka proslavio je krsnu slavu – Svetog Vasilija Velikog. Obilježavanje je počelo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen obilježju radnicima Vodovoda poginulim u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu u znak poštovanja i čuvanja uspomene na devet života ugrađenih u temelje Republike Srpske.

U prisustvu radnika Vodovoda, jednog broja penzionera, članova porodica poginulih radnika, članova Uprave, poslovnih saradnika i drugih zvanica iz javnog i političkog života održan je slavski ručak. Dobrodošlicu prisutnima uputio je Zoran Popović, direktor “Vodovoda” a.d. Banjaluka koji se kratko osvrnuo na pozitivno poslovanje i ostale uspjehe kolektiva ostvarene u prethodnoj godini rekavši kako je Vodovod danas izrastao u jako regionalno preduzeće koje vodom snabdijeva ne samo Banjaluku, već i druge okolne opštine.

Krsnu slavu čestitao je i Igor Radojičić, gradonačelnik grada Banajluka koji je naglasio da će u 2020. godini biti najviše ulaganja u projekte vodosnabdijevanja, te da je jako važno da zajedno Vodovod i Gradska uprava budu na raspolaganju građanima u cilju pružanja još boljih usluga vodosnabdijevanja i odvođenja otpadnih voda.

Obilježavanje se zatim nastavilo ispraćanjem radnika penzionisanih u 2019. godini, te dodjelom nagrada jubilarcima za 30 i 20 godina neprekidnog rada u Vodovodu. Dodjela nagrada i ispraćaj u penziju su samo mali znak pažnje za sve naše radnike koji su svojim radom, zalaganjem i znanjem dali doprinos razvoju ovog Društva i njegovom uspješnom funkcionisanju.

 

 

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.