“Vodovod” na Paliću

Ako želite da održite korak s dešavanjima, promjenama, napretkom – morate stalno da radite na svojoj edukaciji. Tehnologija u svim oblastima mijenja se velikom brzinom, javljaju se nova saznanja, instrumenti, principi, načini rješavanja problema.

Zato “Vodovod” Banjaluka, kao kompanija odgovorna za zdravlje ljudi i kvalitet njihovog života, neprestano ulaže u znanje svojih zaposlenih.

Miljana Miljanović, direktorica našeg Sektora kvaliteta, i Sandra Bešlagić, inženjer hemijske tehnologije, dvije dame koje svakodnevno brinu o kvalitetu vode i na taj način i o vašem zdravlju, tako su uzele učešće na tradicionalnoj 53. konferenciji “Zaštita voda 2024”, koja je u organizaciji Srpskog društva za zaštitu voda Republike Srbije održana na Paliću. Bila je to dobra prilika za razmjenu iskustava i sticanje novih saznanja u vezi s tretmanom vode. Ovakvi edukativni skupovi su od velike koristi u obavljanju radnih zadataka i doprinose povećanju kvaliteta rada.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.