Priključenje novoizgrađenog cjevovoda u Dragočaju

Ekipe Vodovoda Banja Luka su u četvrtak, 04. juna 2020. godine završile s radovima na izgradnji sekundarne vodovodne mreže u naselju Dragočaj. Pomenuti radovi trajali su u period 02-04. juna 2020. godine. Dužina izgrađenog cjevovoda je 260 metara, a profil cijevi je 110 mm. Radovi su investicija “Vodovoda” a.d. Banja Luka i njihova vrijednost iznosi 13.000 KM.

Danas se nastavljaju radovi na spajanju novoizgrađenog cjevovoda na vodovodnu mrežu. Izgradnjom ovog cjevovoda stiču se uslovi da domaćinstva koja se nalaze na pomenutoj lokaciji trajno i kvalitetno, u skladu s tehničkim propisima, riješe pitanje vodosnabdijevanja.

Zbog izvođenja radova na spajanju novoizgrađenog cjevovoda danas je moguće očekivati privremeni prekid vodosnabdijevanja, te stoga molimo stanovnike naselja Dragočaj za razumijevanje.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.