Završeni radovi na pumpi u PS Paprikovac

U periodu 04-15.05.2020. godine izvršen je remont jedne od pumpi u prepumpnoj stanici Paprikovac koja vodom snabdijeva naselja Paprikovac, Petrićevac, Lauš, Saračica i Motike. Prepumpna stanica Paprikovac u prethodnom periodu radila je maksimalnim kapacitetom što je povećalo mogućnost kvarova, te bržeg oštećenja i trošenja, tj. habanja pogonskih uređaja.

Zbog kvara koji se desio na prenosnom mehanizmu pumpe izvršena je zamjena određenih dijelova iste. Nakon montaže izvršeni su pregledi svih spojeva, mjerenja struje po fazama, pregled temperature ležaja, buke i vibracije. Nakon puštanja pumpe u probni rad utvrđeno je da su svi parametri zadovoljavajući i da je prepumpna stanica u stanju pune pogonske spremnosti za naredni period.

Tokom izvođenja radova na remontu nije dolazilo do prekida u vodosnabdijevanju potrošača koji se vodom snabdijevaju preko PS Paprikovac.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.