Posjeta predstavnika kanadske ambasade

Razmjena znanja, iskustava, širenje vidika i usvajanje novih tehnologija stalno je opredjeljenje “Vodovoda” Banjaluka. Zato se rado odazivamo pozivima u goste, ali i raširenih ruku dočekujemo.

Juče smo imali zadovoljstvo da nam gost bude gospodina Gergely Morvai, predstavnik Ambasade Kanade nadležne za BiH, Sloveniju i Mađarsku. Željko Raljić, izvršni direktor “Vodovoda” za tehničke poslove, Nikola Dujaković, glavni inženjer, Saša Ševo i Milana Kočić, direktor i zamjenica direktora Sektora razvoja, upoznali su našeg gosta s ključnim aktivnostima i razvojnim planovima, te razgovarali s njim o aktivnostima kanadskih kompanija u industriji voda i otpadnih voda.

Razmotrili su mogućnosti i prilike za saradnju te velike razvojne projekte. Delegacija “Vodovoda” pozvana je i na velike međunarodne izložbe s temom vode IFAT i Aquatech, gdje bi se dodatno mogli upoznati s najnovijim dostignućima u oblastima prerade vode i vodosnabdijevanja.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.