Druženje u OŠ “Jovan Cvijić”

Bilo je veliko zadovoljstvo biti gost ovakvim mladim ljudima  – samo to može da se kaže nakon posjete Osnovnoj školi “Jovan Cvijić”.

Sjajna nastavnica Maja kaže da voli kad djeca preuzmu inicijativu, a ona ih samo podstiče i usmjerava.  Tako smo i mi dobili poziv da im na času geografije pričamo o vodi.

Naše mlade, ali stručne dame Ivana i Zorana potrudile su se da djeci opišu kako se grad snabdijeva vodom, odakle sve ona pristiže u mrežu, kako izgledaju bunari i fabrika vode u Novoseliji… Znate li da voda koju vam isporučujemo godišnje prođe preko 10.000 kontrola u našoj laboratoriji i laboratorijama Instituta za javno zdravstvo RS? Znate li da je kontorlišemo ne samo hemijski i mikrobiološki, nego tražimo i metale i radioaktivnost? I zato možemo da garantujemo da je voda koju sipate na slavinama apsolutno dobra i sigurna.

Ono što nam je takođe ugrijalo dušu je želja tih mladih ljudi da se uključe u rad našeg Sektora za ekologiju i to je nešto što ćemo sa zadovoljstvom prihvatiti, kao što ćemo rado prihvatiti svaki sličan poziv i družiti se s djecom.

 

 

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.