Kraj još jednog projekta za uspješan kraj godine

Kraj godine nekako je uvijek bio vrijeme za sumiranje rezultata, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Poredite planove i realizovano, odlučujete šta i kako dalje, radujete se ili razočaravate. Tako i mi, ovdje. Imali smo mnogo planova i ideja, mnogo toga zacrtanog u cilju ostvarivanja što kvalitetnijeg vodosnabdijevanja naših sugrađana. Svi znamo koliko je voda važna i s tom sviješću trudimo se da živimo i radimo. Većinu tih planova s početka godine smo ostvarili, od pozitivnog poslovanja do rekonstrukcija i izgradnje novih linija. Realizacija nekih planova još je u toku, kao što je izgradnja solarnih panela u Novoseliji ili rekonstrukcija izvorišta. Uveli smo nove tehnologije rekonstrukcije cjevovoda bez iskopa. Na nekim smo projektima nailazili na teškoće, ali ne odustajemo nego se prilagođavamo i tražimo nove načine. Ono što se ne mijenja je činjenica da Fabrika vode radi bez problema i da je kvalitet vode neupitan.

Svaki uspjeh da nam novu energiju. Tako je, evo, i u zadnjim danima ove godine. Završena su dva kraka novog cjevovoda dužine 770 i 75 metara u Pervanu, zaselak Vukelići, čime su stvoreni uslovi da tridesetak domaćinstava ima redovno vodosnabdijevanje. Uspješno okončani investicioni projekti kao što je ovaj donose nam posebno zadovoljstvo, jer od njih koristi imaju najviše oni za koje u stvari i radimo.

Vjerujemo da će i godina koja stiže biti bolja i da ćemo nastaviti istim tempom, što od srca želimo i svima vama.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.