Ne znaju ljudi…

Danima su naše ekipe bile u Kuljanima, kopale, polagale nove cijevi, gradile šahtove… Danima su ostajali po 10-11 sati na suncu i kiši. Nažalost, niko to ne vidi i zato je ovo priča o njima – ljudima koji brinu da svaki dan kad dođete kući s posla, umorni, barem imate vodu. A svi znamo koliko nam voda znači, koliko je neophodna za normalan život.

Kompletan “Vodovod”, svi njegovi sektori, daju sve od sebe da sistem funkcioniše, svako u svojoj oblasti. Zato rastuži kad čujemo rečenicu “Pa šta radite, Vrbas teče”. A ne znaju ljudi… Nije to samo da se voda iz Vrbasa zahvati i preusmjeri u cijevi. Ne znaju da 24 sata dnevno radi Fabrika vode, koja prečišćava i obezbjeđuje kontinuitet. Ne znaju da se dnevno u laboratoriji odradi desetine testiranja da bismo bili sigurni da vam isporučujemo zdravu vodu. Ne znaju ni da su ekipe Sektora održavanja 24 sata na terenu – grade novo i popravljaju staro…

Evo jedne priče u slikama o ljudima koji odrađuju težak posao, možda najteži. Ljudima koji su, bilo da je ljeto ili zima, dan ili noć, napolju u vodi, u blatu, sprovode u djelo projekte naših inženjera ili popravljaju cijev koja je pukla. Oni nemaju radno vrijeme – rade dok ne završe. Nemaju ni vikend – uvijek neko dežura.

Zato, kad nemate vode ili vam prekopaju put da nešto poprave – nemojte se ljutiti, ponudite ih nečim da se osvježe, vjerujte – zaslužili su.

Naši momci iz Sektora održavanja ovih dana u Kuljanima:

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.