Srebrni, ali zadovoljni i ponosni!

U nedjelju je na terenima Sokolskog doma održan 1. gradski turnir u malom fudbalu, a mi se već sad iskreno radujemo narednim, jer vjerujemo da će ovo da bude početak jedne lijepe tradicije.

Učestvovalo je 16 ekipa, a takmičenje je organizovano po kup sistemu, na ispadanje. Mi ćemo malo da se pravimo važni pa ćemo da kažemo da smo na putu do finala pobijedili ekipe SD Borik i Gradske uprave! Ekipi Bulevar, koja je bila sjajna i zaustavila nas na putu do prvog mjesta, od srca čestitamo i nadamo se nekom revanšu.

Naši su momci bili odlični, ali moramo da izdvojimo golmana Slavka Pajića, koji je proglašen za najboljeg golmana turnira.

Svi učesnici dobili su komplete sportske opreme, a prva tri mjesta su, uz pehar i medalju, osvojila 1.000, 500 odnosno 200 KM.

Zahvaljujemo gospodinu Bojanu Kresojeviću i njegovim saradnicima na sjajnoj organizaciji, a navijačima na odličnoj atmosferi i dobroj energiji. Vidimo se i sljedeće godine!

Аco, hvala na fotografijama.

Foto: A. Čavić

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.