“Водовод” на конференцији у Крагујевцу

Представници “Водовод” а.д. Бања Лука добили су позив из Крагујевца на конференцију о отпадним водама, комуналном чврстом отпаду и опасном отпаду.
Конференцију су организовали Удружење за технологију воде и санитарно инжењерство и Удружење водовода и канализације Србије у сарадњи с Привредном комором Србије и Градом Каргујевац.


Одржана је у хотелу “Шумарице” од 3. до 5. априла 2024. године. Намијењена је окупљању и повезивању оператера, пројектаната и консултаната с једне стране с научним истраживачима, произвођачима и дистрибутерима опреме са друге стране, у циљу презентовања нових идеја и технологија и размјене мишљења и практичних искустава.
Програм конференције је био подијељен на три тематске области: Отпадне воде, Комунални чврсти отпад и Опасни отпад.
Домаћини су за заинтерсоване учеснике организовали и теренске посјете Постројењу за третман отпадне воде за Град Крагујевац смјештеном у насељу Цветојевац, акумулацији Гружа у Крагујевцу, која се користи као једно од изворишта питке воде за град, као и Технолошком парку “Минд парк” и тамошњем третману отпадних вода.

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.