Инжењери „Водовода“ у посјети АГГФ-у

Архитектонско-грађевинско-геодетски факултет у октобру прошле године преселио се у нову зграду у Кампусу и тако започео нову фазу свог постојања. Као што је и било за очекивати, ово је модерно, прекрасно здање и на неки начин огромним стакленим површинама стопљено с природом. Једно од оних мјеста које вас освоји чим закорачите унутра и изазове потребу да ту и останете.

„Водовод“ је, својом дјелатношћу, уско везан за Грађевински факултет, па је сарадња ове двије установе природна и веома важна. Тако је млада генерација наших инжењера отишла у стручну посјету факултету на којем се школовала и изградила за позиције на којима се сада налазе. Циљ посјете био је обновити неке старе контакте и успоставити нове, те искуством допринијети формирању лабораторије за хидраулику. Ова лабораторија биће важан сегмент у образовању будућих инжењера, од којих ће се неки можда прикључити и нашем тиму.

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.