Крсна слава и Дан Друштва као некад!

Јесте ли примијетили како смо вријеме почели рачунати са “прије короне” и “послије короне”? То, ваљда, најбоље осликава колико је корона заиста имала утицаја на наше животе, навике, односе… Зашто спомињем корону сад?

Прије короне најзначајнији дан како за предузеће, тако и за све његове раднике био је Дан Друштва и крсна слава. То је онај дан у години када се на једном мјесту састају сви сектори са три локације у граду, када су заједно људи из Управе и они с терена, кад су сви расположени и насмијани јер имају шта да славе. Сваке године на тај се дан испраћају пензионери и награђују јубиларци са 20 и 30 година рада у “Водоводу”.

Тако је било до короне… У то несретно вријеме слава је обиљежавана скромно. Само основно.

Ове године Управа “Водовода” донијела је одлуку којој су се сви запослени силно обрадовали – славићемо као прије короне! И јесмо! Достојанствено и с много поштовања сјетили смо се радника “Водовода” који су за Републику Српску дали оно највредније, а свештеници СПЦ из Храма Христа Спаситеља свечаним и молитвеним чином ломљења славског колача и освећења кољива започели су обиљежавање овог нама значајног дана.

Дјелић атмосфере доносимо у сликама…

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.