Нова пумпа након 50 година!

Знате ону стару народну „ако се по јутру дан познаје…“?

Е ако се по јутру дан познаје, очекује нас једна много добра година. Детаљно смо анализирали стање и испланирали низ капиталних инвестиција којима ћемо знатно подићи квалитет водоснабдијевања. Претходних годину дана обнављали смо механизацију, а ову почињемо набавком пумпе у Фабрици воде у Новоселији.

Колико је ова набавка важна најбоље ће илустровати чињеница да је најмлађа од четири пумпе на водозахвату набављена 1975. године! Прије скоро 50 година…

Каже наш виљушкариста Здравко да сад може на миру дочекати пензију – прво је добио нови виљушкар, а сада је дочекао да истовари нову пумпу.

Нова пумпа има капацитет протока 500 l/s и енергетски је знатно ефикаснија од старе. Када је уградимо сљедеће седмице биће то обављених пола посла на ревитализацији водозахвата, с обзиром на то да смо током прошле године репарирали једну од пумпи.

Треба још напоменути да је ово свакако добар корак и у припреми за љетну сезону, који ће нам олакшати настојања да одржимо континуитет у водоснабдијевању.

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.